HVAD ANDRE FORTÆLLER
om deres forløb og resultater
HVAD ANDRE FORTÆLLER
om deres forløb og resultaterNADIA JUN & DUFFLASHES
Ingen af os er fitness typerne udover vores grafiker, som er tidligere elite gymnast, vi synes det er hårdt og bliver helt sløje af at snakke om morgentræningen dagen inden😅 Alligevel er humøret højt og stemningen fantastisk. Udsigten er smuk og @milfitchallenge formår at få os igennem en times god træning 🙌🏽

.. Men i dag har jeg ramt en stor milepæl (og mit delmål) - 10 KG OG 53 CM! 🔥💥🤙🏼 Der er lidt vej endnu, og jeg ved godt, at janteloven stadig eksisterer - men jeg er stolt af mig selv. Det er lidt grænseoverskridende for mig, at dele det her opslag, men jeg HÅBER (!), at det kan motivere nogen derude!🤞🏼✨💦 Wiiieh!
Anne-sofie
 Endelig har jeg fået taget mig sammen, til at komme igang med træning igen 💪🏼Det kræver et skub bagi at komme afsted, når man har barn og fuldtidsjob. Men min søde personlige træner Malou  hjælper mig på vej til et sundere og stærkere jeg. Der er mange, som allerede kan se, at jeg har tabt mig og jeg vil derfor give mine varmeste anbefalinger.
Pernille
Anne-sofie
.. Men i dag har jeg ramt en stor milepæl (og mit delmål) - 10 KG OG 53 CM! 🔥💥🤙🏼
Der er lidt vej endnu, og jeg ved godt, at janteloven stadig eksisterer - men jeg er stolt af mig selv. Det er lidt grænseoverskridende for mig, at dele det her opslag, men jeg HÅBER (!), at det kan motivere nogen derude!🤞🏼✨💦 Wiiieh!
NADIA JUN & DUFFLASHES
Ingen af os er fitness typerne udover vores grafiker, som er tidligere elite gymnast, vi synes det er hårdt og bliver helt sløje af at snakke om morgentræningen dagen inden😅 Alligevel er humøret højt og stemningen fantastisk. Udsigten er smuk og @milfitchallenge formår at få os igennem en times god træning 🙌🏽
Pernille
Endelig har jeg fået taget mig sammen, til at komme igang med træning igen 💪🏼Det kræver et skub bagi at komme afsted, når man har barn og fuldtidsjob. Men min søde personlige træner Malou  hjælper mig på vej til et sundere og stærkere jeg. Der er mange, som allerede kan se, at jeg har tabt mig og jeg vil derfor give mine varmeste anbefalinger.

Vil du også smide de ekstra kilo og få det manglende overskud tilbage?

Her er din mulighed for at gøre noget godt for dig selv  💜

Det får du i din gratis Intro Session:
  • ​​30 minutters personlig træning i privat træningsstudio på Amager eller udendørs i KBH - så du kan afprøve på egen krop hvordan træningen er. Vi afprøver øvelser og selve dén træning, der vil passe til netop dit behov.
  • ​Personlig målsætningssamtale - hvor vi går i dybden med dine udfordringer og ønsker for sundhed, krop og form, og sammen skaber vi en plan, så du kan se hvad der skal til for at komme i mål.
  • ​Kostguide + vejledning - valgfri kostguide som passer til dig + vejledning i at få den implementeret i din hverdag.
 Efter din Intro Session er det op til dig, hvordan du vil bruge det du har lært - i samarbejde med os eller på egen hånd.

 Udfyld formularen for at skrive dig op til Intro Session

Du tilmeldes samtidigt vores mailliste. Vi sender kun relevant materiale, tilbud, råd og vejledning, til at hjælpe dig med at opnå dine mål. Vi spammer aldrig og du kan afmelde dig når som helst. 

- Pernille, selvstændig frisør og mor -

Malou har hjulpet mig tilbage på rette spor, og jeg har fået sagt farvel til mor-kroppen.
- Katrine -

Jeg har trænet ved Malou i noget tid nu efter min graviditet og jeg er bare så glad!!! 
Jeg har smidt 10 kg og er blevet stærkere end nogensinde 😀

Og så har vi det bare mega sjovt og hyggeligt imens! Et forløb her er det bedste man kan gøre for sig selv ♥
- Maria -

Kære Skønne Malou
Tusind tak for den skønne mulighed og det privilegium det er at træne, svede og grine med dig - og samtidigt udvikle min krop og selvopfattelse.

Du er en kæmpe humørbombe og fuld af liv og omsorg.

Mød Malou

Mit navn er Malou og jeg er personlig træner og kostvejleder med mit eget private træningsstudie på Tycho Brahes Allé på Amager, hvor jeg til dagligt har mine skønne klienter - og hvor der altid er plads til grin og en god snak.

Mit team og jeg brænder forat hjælpe kvinder med at knække koden til en livsstil i balance, hvor selvtilliden er i top, kroppen føles fantastisk og hverdagen kan nydes uden dårlig samvittighed - ingen restriktioner og forbudte madvarer for det skal netop være realistisk og holdbart - det her skal være sidste gang du kæmper!

Jeg har selv (efter et sygdomsforløb inkl. graviditet) været der, hvor jeg skulle starte helt fra bunden for at finde frem til den krop, energi og styrke jeg har i dag.
Og det er her, jeg finder inspirationen og lysten til at hjælpe andre med at opnå det samme.

Vores erfaring spænder bredt, og vi ved at vi kan skabe resultater for dig, som er klar til forandring. Derfor tør vi garantere,at du får resultater - ellers arbejder vi gratis, indtil du gør (dog max i op til 5 måneder efter dit forløb).
Læs betingelser for garantien her

Book din gratis Intro Session, så vi sammen kan finde ud af, om det er os, der skal hjælpe dig i mål.


Mød Malou

Mit navn er Malou og jeg er personlig træner og kostvejleder med mit eget private træningsstudie på Tycho Brahes Allé på Amager, hvor jeg til dagligt har mine skønne klienter - og hvor der altid er plads til grin og en god snak.

Mit team og jeg brænder for, at hjælpe kvinder med at knække koden til en livsstil i balance, hvor selvtilliden er i top, kroppen føles fantastisk og der kan nydes uden dårlig samvittighed - ingen restriktioner og forbudte madvarer for det skal netop være realistisk og holdbart - det her skal være sidste gang du kæmper!

Jeg har selv (efter et sygdomsforløb og graviditet) været der hvor jeg skulle starte helt fra bunden, for at finde frem til den krop, energi og styrke jeg har i dag
Og det er her jeg finder inspirationen og lysten til at hjælpe andre med at opnå det samme.

Vores erfaring spænder bredt og vi ved at vi kan skabe resultater, for dig som er klar til forandring. Derfor tør vi garantere at du få resultater - ellers arbejder vi gratis indtil du gør (dog max i 5 måneder efter dit forløb).

Book din gratis prøve-træning og samtale, så vi sammen kan finde ud af om det er os der skal hjælpe dig i mål.


Malou Solberg
Personlig træner og kostvejleder
Indehaver af MilFit
Coach Nynne
Personlig træner
Tidligere elite håndboldspiller


MILFit v/Malou Solberg | Tycho Brahes Alle 3, kld. | 2300 Kbh. S
Tlf. 31361408 | Email: malou@milfitchallenge.com | CVR 38204661
Copyright ©2021 | All Rights Reserved
Denne side er ikke del af Facebooks webside eller Facebook Inc. Additionally.
Denne side er IKKE repræsenteret af Facebook på nogen måde. FACEBOOK er et trademark af FACEBOOK, Inc.
Powered By ClickFunnels.com